Gepost op 25-okt-2019

Stichting Visserijmuseum Breskens

Momenteel in winterstop.Tussen kerstdag/nieuwjaar geopend 27 t/m 29 dec. 28 dec is de jaarlijkse winterfair. In het Visserijmuseum herleven de oude tijden d.m.v. van handwerk aan de breitafel, de foto is van workshop visnetbreien, kennis & vaardigheid overdracht, duur ca. 2u. (Klik op de knop Meer Informatie voor visnet breilessen) Direct aan de haven je kan gratis parkeren op Havenplein direct voor het museum, met viswinkel / restaurants, in het museum zelf is er 100 jaar Breskense Visserij historie te zien op 800 m2 museumvloer: Bij nacht en ontij voerden de vissers uit om vis of garnalen te vangen, maar ze haalden niet alleen vis en garnalen op. In de netten vonden zij soms ook fossielen uit de ijstijd van toen de Noordzee nog land was, Schelpen of restanten van ooit vergane schepen.
Bericht verzonden. We nemen snel met je contact op.